Nov 23, 2012

# First Doodles

Hye reader ! :3
Bertemu kembali dalam rancangan ' Bang Bang Boom ' .. 
* Lari dari tajuk sekejap *
Ok, ehemmm ! Hah, hari ni saya nak update pasal entry
first doodle yang saya buat .. eheh .. ceh'ceh nak promote doodle
yang tak lawa mana pun .. Actually dah lama sangat nak buat doodle nie ..
Tapi asyik'asyik tak jadi .. * Sebab malas la nak berusaha *

Try punya try, akhirnya menjadi jugak walaupun tak seberapa :3
Biasalah, budak baru belajarkan ehhe ..
Apa'apa pun saya berpuas hati jugak dapat buat doodles sendiri ..
Meh tengok sama'sama .. ehe 



See ? simple jer .. Saya tak terer mana pun buat doodles nie :)
Tapi saya akan usaha lagi untuk buat lebih cantik daripada ini .. ahha
Ok, setakat ni jer ..

Sebelum tu nak promote blog adik saya ni ..
Dah lama gak dia tak wat blogwalking ..
Follow Sini k :)
Adios ~

2 comments:

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

Assalamualikum ,haii bw sini tag kamu :)sorry selalu tag
♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html
♥http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/partner-end-year-giveaway-by-hadifah.html
Btw jum join ni
♥http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-upkan-follower-by-lobak-merah.html

Aqilah Othman said...

Tag time :) jom join .
http://princessqila.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-raarocherr.html