Nov 5, 2012

# Churp churp

Hye reader !
Hari ni bermulanya SPM untuk student form 5 
Apa'apa pun good luck untuk student SPM ;)
Hari ni saya seronok sangat !
Seronok ? ok ... seronok sebab akhirnya
barulah saya dapat sign up churp churp :3
Actually dah lama dah saya try sign up churp churp nie ..
Tapi entah kenapa tak dapat nak login -.-

.
.
.


Hari ni baru lah saya dapat sign up and login churp churp ni!
Fuh ~ gembira tak terkata .. dapat juga cari duit simpanan
melalui churp churp nie :3
Lagipun, ramai dah blogger'blogger lain pasang churp churp
nuffnang, says, heartbeat dan sebagainya ..
Saya baru sekarang nak pasang .. kunonya rasa -.-

Apa'apa pun kalau ada yang blogwalking kat blog saya,
tolong saya untuk klik kat churp churp saya :)
tiada paksaan .. kalau dah klik jangan lupa beritahu
saya kat shoutbox saya .. boleh saya klik balik kat tempat awak tu :)
# Sharing is caring right ? :)