Sep 21, 2013

# Me, Myself and I

Halosss reader ! :3
Sudah berbulan'bulan saya tak update blog ..
Hari ni dengan kesempatan yang ada nie saya just nak 
share sikit jer sebab saya rasa tak banyak cerita yang best nak di kongsikan.

Last saya update blog masa bulan March ..
Rasanya dah lama kot .. hihi ..
Kalau ikutkan ingat nak jugak update selalu tapi saya selalu busy ..
This year saya ambik SPM .. So, takde masa sangat nak update ..
Idea pun hilang sebab just fokus kat exam .. Buku pun boleh jatuh cinta
tengok muka kita :p 
Saya pun baru saja habis trial SPM yang pertama ..
And trial SPM yang kedua akan muncul 2 minggu lagi ..
Memang sangat'sangat stres -_-
Tapi ni la orang kata, bersusah'susah dahulu, bersenang'senang kemudian.
For this year, kena fight untuk SPM ..
Mudah'mudahan dapat result yang baik :)
And , next year .. Saya akan menyertai PLKN..
Tapi belum tahu tempat lagi ... Kalau ikutkan hati macam tak nak pergi :/
Dah kata wajib, memang kena jugak la pergi jawabnya ..
Melainkan kalau saya sambung study untuk next year ..

Sampai sini jer entry kali ni ..
Saya malas nak taip panjang'panjang .. * Idea dah kosong -,-
Maaf kepada yang dah follow blog saya tu kalau saya lambat follow korang balik .. :)