Nov 29, 2013

#Friends :')

Hello readers :)
Dah lama saye tak update blog ..
Maklumla masih lagi menduduki SPM .. Di kesempatan ni
saya cuba guna masa ni nak update blog memandangkan idea tengah ade >.<
Tak sabar rasenya nak habis SPM  tapi pada masa yang sama
sedih nak meninggalkan sekolah n kawan'kawan ..

Last paper 4 Dec nie .. Memang tak terase sangat cepat masa berlalu ..
Walaupuan saye baru setahun lebih bersekolah kat SMK MT , 
tapi terlampau banyak kenangan manis yang sukar di lupakan :')
Mula'mula masuk sekolah tu memang agak 
kekok sebab belum biase sangat ngan classmate ..

 But, bila dah kenal dorang nie memang best ! 
Kalau dah satu orang buat nakal, ada la pengikut'pengikut 
lain yang turut sama join merancakkan lagi kekecohan kelas .. eheh
Cikgu pun boleh pening kepala dengan kelas kita orang :3
Siap kena sumpah'sumpah lagi weh ~ 

Walaupun saye bukannya lama sangat sekolah dekat SMK MT,
tapi kenangan dengan dorang cukup banyak ..
Tak kira pahit atau manis , semua akan sentiasa saye ingat :')
Kebanyakkan classmate saye funny n boleh di katakan giler'giler 
That' y la saye rasa best sangat dengan dorang ..
Kalau dah susah, ada jugak yang tolong support ..

And semalam sempat lagi bergurau ngan dorang'dorang nie ..
Mencemarkan wall masing'masing dengan kata'kata poyo >.<
Korang memang best Barry, Dyg, Gerraint, Fikkie, Auni Izzati,
Zul, Firdaus Ihsan n yang lain yang saya x mention kat sni  :) ..

5 SEROJA , Aku akan tetap ingat korang sebab korang memang 
best n funny pernah aku kenal :')





No comments: