Jan 9, 2013

# Berganjak 17 Tahun

Hye dear reader !
Dah lama tak update blog ni ..
Di sebabkan selalu sibuk dengan homework, sampai takde 
masa nak mengupdate blog :3

Hari ni saya rasa gembira sangat'sangat ~
Waa, gembira tak terkata .. eheh * Senyum kambing :D
Nak tahu kenapa ? hah !

Sedar tak sedar, umur saya dah berganjak ke 17 tahun hari ni ..
Tu pun saya terlupa hari ni hari jadi sendiri * Hilang ingatan
Lantaran terlalu busy sampai birthday sendiri pun tak ingat ..
Tu pun ade sorang kawan yang wish masa kat sekolah tadi ..
Siap main bisik'bisik .. Rasa sweet pulak :p

Actually bukan saja rasa gembira, terharu pun ade gak ..
Sebab ade yang ingatkan .. Terima Kasih Barry .. :')
Dia orang first yang wish .. Dia ni satu'satunya kawan
saya dari kecik hingga sekarang .. eheh ..
Kira untung gakla sebab dia pun bulan 1 jugak
cuma yang beza hari jerla .. ehhe 

And thanks gak kat kawan saya Magdalena ..
Siap bagi present .. I Loike ! 
Cuma saya tak berkesempatan nak raikan birthday ngan family ..
Saya still busy .. banyak yang nak kena buat ...
Subjek pun bukannya sikit .. -.- banyak yang teras ...

Saya rasa cam tak sangka umur pun dah semakin meningkat ..
Semakin banyakla cabaran kehidupan selepas ni ..
Azam tu dah ada .. cuma tunggu untuk di realisasikan sahaja * ayat femes 

Tak lupa jugak dengan cikgu yang wish masa kat sekolah 
tadi and kawan'kawan kat fb sebab wish ..
berlambak sangat yang wish sampai penat tangan nak 
mengomen .. kalau like jer cam tak ikhlas pulak .. eheh 

Sampai di sini saja saya mengupdate ..
nak sambung kerja yang berlambak ni -.-
kalau tak sambung, berdiri atas meja la jawabnyer ..
Bye :D